Залишити б цей світ навіки, і полетіти в небеса, Бо і розбійнику й каліці, потрібна хоч у снах краса. От відійти б від цих турбот, не можуть далі так нізащо, бо ж і бродяга й ідіот, Обоє хочуть жити краще. Ото б залишити обман, і своє щастя віднайти, бо й волоцюга й наркоман, омріюють Едем знайти. Можливо мріії і зпотворим, та буде в кожного своє, Підуть туди,-про що ми не говорим, лиш місце своє в кожного там є.
|