міняю злобу дня на скупість ночі, та чи прийдеться дихати мені? у різнобарв"ї того ж прагнучих охочих буде мій човник там на мілині. Змінивши динамічне на постійне, і виокремивши із себе все чуже, що прижилось, чим світ чужих думок наповнив, я став коротуном? та ну, невже? малий мій карлику, ти будеш між титанів шукати свого вітру для вітрил. між скелями бортів та ревом капітанів не зможеш розгорнути своїх крил.
|