*
* *
В
кожнім дзеркалі - вічний двійник,
Позавтіховий
в'язень уяви.
Він
нікуди не дівся, не зник.
Він
з тобою щомиті, щослави.
Він
єдиний, хто знає твої
Всі
кривляння, і примхи, і пози,
І
запеклість душевних боїв,
І
таємні страхи і погрози.
Він
тебе береже від нудьги.
Він
твої поглинає печалі.
Замітає
на скронях сніги.
І
ховається у Задзеркаллі.
|