Не захлинутись б в аритмії щастя, твоїм теплом незайманих угідь, воно горить; і налягає пластом із золота, мені ж потрібна мідь... *** Не захлинутись б в аритмії болі, твоєю гордістю незайманих угідь, вона кричить; і осідає слоєм із олова, мені ж потрібна мідь.... *** Проміння сонця не впіймати тралом, а крізь лупу під ним не постояти; От так завжди, одного нам замало, а іншого чомусь вже забагато...
|