*
* *
Твій
добрий Бог іде до тебе
І
каже: "Господи, прости!”
А
ти йому жбурляєш в небо
Свої
осміяні хрести.
Твій
добрий Бог шукає свято
Серед
пекельності нестям.
Але
душа твоя розтята
На
суперечностях життя.
Твій
добрий Бог шанує віру
У
себе, доброго. А ти
Іще
і досі важиш міру
Його всевишньої мети.
|