Закриє браму ангел. Все. Фініта. Прийшов вже час піти. Залишити цей світ. Для мене, гостя в цьому світі. Нема вже місця. Тільки заповіт Прийдешнім. Лиш складу й піду вже, досить. У невідоме. В протилежний бік ріки Я попливу. Хай течія заносить До виру, де вже щезну навіки. Я поспішав. Я все хотів так жити… Та марно гаяв десь години, ночі, дні У чергах все не мав коли радіти Дню, що настав. Лиш снилася мені Країна мрій. Великі сподівання! Що враз мене охоплять, пригорнуть, Оцінять устремління і старання І до життя наснаги додадуть У світі, що не знає смутку, ні печалі, У світі рівності, свободи і добра, Знайду себе і попрямую далі… Та мрія лише мрією була… В борні виснажливій з пустими вітряками Буденних і земних суєт Я брів лишень пустельними шляхами Я йшов руїнами з замету у замет… І все ж спасибі. Мудрість настає. Запізно трохи, от хоча б за мить Для поколінь, що йдуть – повім, як є Пораду дати, що в душі болить : Не тратьте час, - радійте повсякденню, Із буднів свято сотворіть. Творіть добро, людей любіть І бережіть любов. Вона зігріє…бо вона – прощення.
Шляхи господні... Долі, долі... Багаті є, голодні, голі, А Всі прийдемо... Час настане, Коли тебе й мене не стане... Що ж залишити: гроші, кров? Ось заповіт - лишіть ЛЮБОВ!
Дуже сподобалось! І філософський зміст і форма. Одне зауваження: не тратьте - не марнуйте,або - не гайте.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")