Розпочалась психологічна аритмія, Душевна астма так хвилює організм, Лишається печаль,а де ж надія? Нервові клітки покажіть же. де ваш зміст? Любов до мудрості втрачає перший сенс, І не цікавий зверхній смисл сексоологій, Думки втекли,в сповнений збоченнями рейс, Страшне знущання над світилом філософій. Цинічний вітер,а в очах морозні сльози, Іду вперед,забувши про оазис, Думки із морфієм,до речі сильні дози, Остання стадія душевної прокази. Вони вмирають і народжуються знов, Гріхів ганебних відзеркалюються сни, Епілог зайвий.Мої мрії і любов, Залишаться зі мною назавжди.
|