* * *
Унібронги живі проводи
В паралельних світах окошились.
Мабуть, хочуть явити нам милість,
Та самі ще не знають, куди.
І провісники долі спішать,
Наче блики з небесних колоній.
Вся Земля - у Христа на долоні,
І лише на Голготі - душа.
Та у ній, нерозривно-ясній,
Я вчуваю надзоряний вияв.
І осяяний праною Київ
Проліта нанольотом в мені.