Гріхи. Гріхи, гріхи, гріхи, як клин смертельної стріли, Чи то великі, чи малі, приковують нас до землі. На праведній, гіркій землі, жевріють грішники її. І знають всі вони, що в час, прибуде Божий суд, до нас, Що відкуп тут не підійде, по Божій волі все буде І все ж не каятись спішать, а знов грішать, грішать, грішать. Не може чорний, грішний дух, піднятись в небо з грязних рук, Його тримають за барки гріхи, гріхи, гріхи. О, Боже милий, нас прости і нерозумних научи, Грішити менше, більш любити і святість Твою берегти.
|