Трудись і радуйся, душа,
Поки горить твоя свіча,
Поки хранить тебе Господь
Й дарує краплі дивних вод.
Благословенний на віки,
Цінує наших душ вінки,
Й своєю ніжною рукою
Збирає їх у час спокою.
Співай, співай, моя душа!
Радій, що сяють небеса,
Що Божі промені ясні
Дають не згаснути свічі.
|