Бовваніє березень…
Бовваніє
березень,блакить...
Боже, благодать
безмежна!
…Борисфен
безрадісно біжить,
Беззаконність,бідність
безбережна.
Благомисля блідо-безголоса,
Брутальність,бійниця-бар*єр…
Бездар бравиться *безноса*.
Банщик – безцеремонний
бетоньєр.
|