Говориш світ наш бескінечно-різний? Та він живе у гранях реалізму:
Як без дощу не уявити Львову, так без пера не написати слова. Як без тирану не бувало Риму, так і вогонь завжди горить із димом.
Говориш світ стабільний?Без оказій? Та він пливе по течіїї фантазій:
Художник намалює сонце Львову, поета мрією напишеться те слово. І зліпить скульптор вогнище без диму, та і тирана не було б без Риму.
Я скажу: світ нестримні каруселі, дві сторони медалі однієї.
|