Вірш мабуть і справді філософський, тому що дечого не можу ніяк второпати.Саша я не хочу вас образити, але поясніть мені будь ласка, що означає " фокусіння Фукусім" і чому "саке приправлене зорею". Пишу не для образ, тільки тому, що вірш мені сподобався, але нерозуміння цих слів не дає мені спокою.
Пані Катерино, художні образи пояснити важко, їх треба відчувати. Але спробую. "Фокусіння фукусім" означає, що людство повинно звернути увагу (сфокусуватися) на проблемах атомних електростанцій ("Фукусіма" - назва АЕС у Японії, яка постраждала внаслідок землетрусів).
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")