Моя душа чомусь ще спить, і лиш стискає міцно груди. Так довго вже вона мовчить, ніщо її чомусь не будить. Моя душа, вставай не спи, поговори зі мною....прошу Прости мені, за все прости, я тихо так тобі шепочу... Моя душа-моє багатство, у ній є все, і біль і страх, Є й неземне, а є й буденне...таке безглузде і просте Моя душа-не спи благаю, сказати маю я тобі Ти щасливіша, бо ти маєш право, довічно жити на землі Моя душа, тобі залишу я всі ті мрії,що були Всі нездійсненні ті бажання, які повз мене так пройшли Моя душа, ти пам"ятаєш---- я хотіла крила, от політай за мене ти Я вже давно тебе просила, а ти не слухала, тому й кажу прости... Моя душа я запишу тобі усі свої бажання, щоб не забула ти бува Й колись коли мене уже не буде я буду знати ТИ ЦЕ НІБИ "Я"........
|