- Тебе не звав, чому твій дух іскриться?
- Я та, котру гукати не потрібно!
- То не фліртуй. Давно мені обридло!
- Спокійно любий,- це усе дрібниці.
- Тебе забув... я із вчорашнім днем;
- Я звичку маю повертатись завжди;
- Не хочу бути знову твоїм пажем!!!
- То стань по праву моїм королем!!!
- Облиш мене. Заплющити дай очі;
- Який ти зранку все-таки зануда...
- Йди геть. І забирай свої причуди!
- Уже пішла, повернуся до ночі...
|