*
* *
щось
так довго ми їдем
по
русанівці днів
що
аж кінчились сємки
в
рюкзаках є ще трохи вина
чи
вини
за
оту неостуджену щирість
темні
хмари білявки шляхи
світлофори
на знаках чекання
мовчазні
ліхтарі
і
мости
перед
смислом світанку
ще
б устигнути нам
до
дощу
віднайти
від журби
провидіння
|