Я кожен день до вас звертаюсь і кожен день за вас молюсь, всієї правди не дізнаюсь не розкажу я все комусь… думки та мрії – все, що маю, можливо, ними я живу і поки хтось все не зламає надіюсь, вірю, дорожу… що буде завтра – сам не знаю, в думках і мріях знов живу я сторінки життя перегортаю Надіюсь! Вірю! І люблю!...
Гарний посил: "Надіюсь! Вірю! Люблю! Дорожу!" А от тут незрозуміло: "всієї правди не дізнаюсь не розкажу я все комусь…" Якщо це про одна подія, то звичайно і не розкажете комусь, бо ж не дізнаєтесь ніколи правди... Чи не так?
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")