Пошерхле, геть облізле саме до рук полізло, шепоче щось - не змовкне аукає крізь осінь. Давно забуте фото я й не згадаю хто то, та сум опалим жовтнем відіграє і досі.
Кажеш суд? Суддя: — Ітак, вас звинувачують в шарлатанстві: ви продавали своїм клієнтам еліксир молодості. Ранше Вас вже притягували за це? Підсудний: — так, в 1630-му, 1700-му та 1810-му....
Пошерхле, геть облізле саме до рук полізло, шепоче щось - не змовкне у невпопад щось бовкне . Давно забуте фото я й не згадаю хто то, та сум опалим жовтнем на серці листком жовтим . -Летіло б ти за обрій Не порть же світлих мрій. Та фото шепче вперто : -ні ,парубче ,ти мій !
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")