Відчувається, що у вірш ви багато вклали. Мені важко було читати, але я задоволений що прочитав, за зміст - 5+. І справді, давайте доведемо самі собі, що ми гідні того оспіваного в піснях, возвеличеного в казках і чарівного в думках - Раю.
Я інколи думаю ,а часом переконаний,що рай заложено у нас самих ,а ми його не можемо дістатись ,бо куди завгодно заглядаємо ... рвемося,дотягуємося ,тільки не дивимося вглиб самих себе ,не відкриваємо душу і перед собою . Дякую ,що прочитали
Будь ласка, цікава Ваша думка, рай закладений у нас самих. Так мабуть по-справжньому світлі, розвинуті, прекрасні люди вміють бути щасливими, навіть коли навколо все рушиться, горить, рветься, хоче затягнути до болю, але не може... Але признаюсь мені важко навіть уявити це, самотність як давила так і давить, оце сижу тут знову в надії знайти хороших друзів, з якими ніколи не згадаєш про самотність. Да мабуть мені до такого власного раю ще далеко. Треба вдосконалюватись... Хоча хочу ще сказати - якщо уважну придивитись довкола, прислухатись то можна відчути красу природи, насолоджуватись кожною миттю прожитого, можливо це рай? проте він не у середині він довкола!
Коли збудуємо Рай душі ( внутрішній ) сам по собі зміниться світ довкола , Зникне з лиця та усмішка квола , Розшириться друзів ,та подруг коло . Ми тут ,на Анумо -не просто так ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")