Блукаємо…
Віч-на-віч залишилися з тобою,
Омріяна мелодія із сну,
Зі мною ти поділишся журбою
І подаруєш крапельку рясну.
Не стану відвертатися від тебе,
а парасольку викину кудись,
я бачу сиві клапті неба,
Душа вже поривається увись.
Хоч плакати я хочу і кричати,
що ти мене лишаєш геть одну,
Ми будемо лежати і мовчати,
І слухати мелодію сумну.
Ти плакатимеш гірко, як дитина,
Сховаюсь я від тебе під плющем,
О зупинись блаженна ти хвилино,
Неспішно ми блукаємо з дощем…
|