Віє вітер лебединий,
Сипле порохом в
лице,
Чути крик
хрипкий,невпинний,
Серця зранене
сільце.
Плаче небо
світло-синє,
Капає сльоза ,тече,
Не рипи, стара ти
скрине,
Дуже в долі ще
плече.
Буде лебідь білокрилий,
Мати долю не свою,
Шип лебідки
тихий,милий,
Скаже:"Я тебе люблю".
|