Передгроззя
В передчутті
грози та зливи,
Змовкає в небі
щебет птиць.
Між хмар,
завихрених і сивих,
Лише мигтіння
блискавиць.
Холодним запахом
вологи
Повітря пахне за
дверми.
Від опустілої
дороги
Увись відлунюють
громи.
Кружляння
зірваного листя
У сірих згустках
напівтьми, -
І неквапливі,
перші, чисті
Дощу краплини
над людьми.
22.05.12
|