Жираф удивлённо на Кран покосился, - Какой неуклюжий, зачем он явился? А Крану в работе Жираф не мешает, Ему в зоопарке работы хватает: - Уютный вольер для Жирафа построен – И Кран – молодец, и Жираф успокоен.
*** На Кран будівельний Жираф поглядає, - Оце так незграба! – Жираф промовляє, А Кран на Жирафа ніяк не зважає, - З Жирафом сваритися він не бажає. Важкою роботою зайнятий Кран, Бо він в зоопарку будує паркан.
***
*** Среди баобабов слоняется слон, - Таких великанов не видывал он. Под ветром они не склоняются, - К ним смело слоны прислоняются.
*** Баобаби – велетні, велетні – слони, Велетенськіх розмірів досягли вони, І слона підтримає баобаб завжди, Дружба – справжній Велетень – виручить з біди!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 5106 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")