Змагалися з бігу з гепардом Два барси і лев з леопардом, І рись приєдналась до них… А хто ж серед них переміг? Гепард, наче вітер, саваною біг, Гепарда ніхто перегнати не зміг, Тому що за тренера тато у нього,- Він бігати змалку навчає малого!
*** Соревнования по бегу В саванне звери провели, - С утра готовились к пробегу… Но все з дистанции сошли! Рысь, Льва, двух Барсов, Леопарда С большим отрывом обогнал Сын знаменитого Гепарда – И все овации сорвал!
***
*** Знают все, что носороги однороги, босоноги. Кто-то удивляется, кто-то улыбается: - Чем же чистят носороги зубы, уши, рог и ноги? Носорог в грязи купается, Грязью чисто умывается!
*** Заліз у багнюку по ріг носоріг, По вуха в багнюці від кінчиків ніг, І зуби почистити він не забув, Ще змалку охайності звичку здобув!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 5043 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")