Осінь ця жовтнева привела, Барви , які мають листя, Та букет яскравий піднесла,- Смуги всі життя зійшлися.
Жовтий колір - сонце осяйне, Золотить промінням поле, Доля і коханнячко моє, У багрянім щасті тоне.
Зелень зустрічає де-не-де, Цю енергію вберу всім тілом, Прохолода з неба підійде, ОбіймЕ , полине світом.
Жаль, хоч рідко, листя є сухе, То моя печаль і смуток, Та назустріч зимонька іде, Вдалині морозний згусток
Доторкнеться ниточка журби, Хризантеми ще із цвітом, Я беру з любов'ю всі роки, З різнобарвним , дивним світлом.
|