Знічев"я
кинуті думки
Бродили слідом
за безсонням.
Відкриту книгу
міжсезоння
Вітри гортали
залюбки.
Безрадісний морський
пейзаж:
Вода в
обрамленні граніту,
Крикливі чайки
й непривітний
Нікому не
потрібний пляж...
А тут
колись усе цвіло,
Тут інша
музика звучала,
Життя іскрилося,
буяло...
Тут все
було, -
Ще й як було!..
Шквал пристрастей давно
ущух,
А парк
курортний ще і
досі
Із сумом
дивиться на осінь
Й розгадує
штрих - код
дощу.
|