Вже тане сніг,біжать струмки В душі передчуття весни, Вже не про зиму в нас думки Весняної нам хочеться краси. Нам всім так хочеться тепла І чарівних весняних днів, Щоб квітами земля цвіла, Умита краплями дощів. Травневий дощ,цілющий дощ Умиє землю,прибере І змиє бруд із вулиць й площ Від нього враз все зацвіте. І зачарується земля Привітно сонечку всміхнеться, Зазеленіють всі поля І луг весь квітами вбереться.
|