Гілочки бузку набиті, густота квіток в очах, сонячні деньки розкриті- у травневих відчуттях. А моя любов - не знаю, чи в суцвіттях зацвіте, від бузку квітки вставляю- у волоссячко своє. Зачіска тепер засяє, як поляна навесні, аромат цей навіває, романтизму для душі.
|