Шипшинові пелюсточки ясні Збудились вранці сонячним промінням. Заніжені весняною теплінню, Дарують аромати запашні. І півники розквітли гуртичком, Голівками хитаючи в такт вітру. Розбавлять білизною цю палітру Конвалії дзвіночки під тинком.
У пахошах закохана стою. Не намилу"юсь на весну свою.
|