Я чула вранці як кричали гуси, Вони спішили додому, до гнізда Летіти вони довго мусили З теплих країв.де круглий рік жара. Хоч теплі і красиві ті місця Та краще рідної землі-нема. Тому й летять додому,до гнізда Усі птахи,коли прийдЕ весна. Летять усі птахи у рідний край, Бо лиш на батьківщині справжній - рай!
|