Чорногузи стали на крило. Їх незпинно небо прикликає. Літо різнотрав"ям відцвіло, І ,тепер, повільно достигає.
Абрикосою яскравою в горі Сонце відліковує декади. Невтямки щасливій дітворі- Половина літа вже позаду.
Полуднева спека...В"яне лист. Лиш нагідка весело сміється. В надвечірї ніжний аметист Росяний краплинами проллється.
І вершки туману від ріки Сипле вечір в прохолодну каву. Ніч серпнева помахом легким Витре з неба сонячну заграву.
|