Розбишака вітер по полю гуляє. Колоски пшениці до землі згинає, Гладить по голівці волошечки сині, Аромат горошку розносить по ниві. Милий розбишака,я люблю тебе Подаруй нам небо,небо голубе. З листям розмовляєш,даруєш казки, їм ласку даруєш з доброї руки. Прилети до мене,пісню заспівай, Погладь по голівці і не забувай. Будь завжди зі мною,я так жду тебе, Вітерець легенький ,забери мене. Понеси на небо,де зорі і сонце Буду я щаслива,звеселиться серце. А потім на землю віднеси мене, Розбишака вітер ,хай печаль мине. Гуляй,забавляйся,поки молодий, Легесенький вітер,хороший такий! Будь завжди ласкавим,не сердитим ,будь Проводжай в дорогу, у щасливу путь!
|