"Як у бруньках тихо перемовлялись" - так торкнули ці слова... Жаль, а, може, й добре, що все так відходить. .. Але я не мирюсь з цим словом: "Осінь гордує своїм падолистом " - не може вона так думати...
Знаєте, я думаю, що природа нам показує, що душа не вмирає, а перероджується...щодо слова гордує, то я мала на увазі - відчувати гордість, пишатися, величатися, але бачу воно викликало другу асоціацію, тому я відредагувала. Дуже дякую за конструктивний коментар!
І люди, мов ті листочки -то в пуп"янку, то в буянні зелені...не втямиш, як вже горить багряницею осінь Прекрасно п. Катерино.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")