Осені лишилася сльота Листопадівських дощів надривних. Осінь жовтим листом відліта, Аромат лишивши в теплих сінях.
Залишилось осені лиш мить. Все прожите кане в небуття. Я проснусь, як ранок забринить, Іншою на цілий рік життя.
Осені лиш подих залишивсь. Стиглої путівки смак мед"яний. День грудневий інієм умивсь. Полетів у світ стрімкий, рум"яний.
|