Засинає місто, Поринає в ніч, Світло залишає Марева облич. І шукає спокій Стомлених зіниць, Він окрилить душу – Лиш його поклич. Вітер колихає Рухи, сни, думки, Зорі розвіває З легкої руки... Місяць чимчикує Куполом небес, Сяйвом зачарує Ніжний смуток плес. Крони простягають Гілля в височінь, Серцем наболіле Лине в далечінь, Поглинають сльози Туга і журба. Віттями торкається Сил води верба. Сни спадають з райдуги, Наче пух з тополь... Ніч несе гармонію Для сердець і доль.
|