Тихо падає сніг на дерева, будинки, Знову білою ковдрою землю вкриває. У калюжах виблискують сріблом льодинки, А під снігом, пухнастим, фіалка дрімає. Сниться сонце фіалці і трава шовковиста, Там, під снігом, тепло її в сні зігріває. Тихо падає сніг, а фіалка барвиста Знову глибоко в сон чарівний поринає.
|