Червоні, повні соку, вишні
Я рву в садку. Краплини пишні
Дощу торкнулися руки.
Побігли по садку струмки.
Цілує дощ принишклі квіти,
Голубить вишень довгі віти,
Мене за плечі обійма.
Я вишні рву вже не сама.
Червоні вишні соковиті,
Вологи шлейфом оповиті
І дощ, коханець запальний,
Приходять інколи у сни.
Прим. Вірш поданий у новій редакції.
|