Ти,чуєш.друже,як дихає весна.
Дивись,як сонечко яскраво світить!
А навкруги така земна краса,
Яку уже не можна не помітить.
Ось пролісочок виліз із землі
І дивиться на мене ніжним оком,
Тюльпани посміхнуться знов мені,
Бо скоро їм уже цвісти за сроком.
А там нарциси чарівні зацвітуть
даруючи чудовий,ароматний цвіт
Так швидко милі дні весняні йдуть,
Чаруючи красою білий світ! 22березня2014р.Г.Несмашна
|