Ідуть дощі, рясні дощі у травні.
Розлито всюди свіжість над землею.
Бентежать душу спогади недавні,
Печаль і сум за матір"ю моєю.
На спраглу землю падають краплини
І блискавка навколо люто скаче,
І сипе град із темної хмарини.
Здається, небо наді мною плаче.
Вщухає дощ. В повітрі прохолОда.
На листі і траві блищать перлини.
Спаситель-дощ! Радіє вся природа.
І котяться з очей моїх сльозини.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")