Оптимістичний вірш , але в багатьох маленьких річечках вже давно немає риби , озера позаростали вже давно , а як би могло бути красиво ( як в третьому куплеті) . Але так не є ,
На щастя у цьому озері так є! Озеро має багато джерел і згодом все вичистить. Зараз не можна заходити до озера і не можна пускати своїх улюбленців- собак. А рибки, ми додаємо і так кожної весни.
Це якесь особливе озеро, якщо Ви так упевнено знаєте, що воно очищається, бо загалом, якщо гине риба у ставках, то б'ють на сполох, тим більше, якщо знають, що там отрута...
Були викликані фахівці, які ствердили що це природній прояв занечищення. Якась синя водорость проросла в озері і то увійшла далеко у глиб. Маленька рибка немала кисню і вся вимерла. Озеро має джерела і водоспад з одного боку, що дасть можливість очистити озеро. У вірші захований підтекст, який, деякі читачі ,розгадали. Дякую ,що завітали!
Є така версія, що коли щось (навіть світ) відходять чи помирають, на їх місце обов'язково приходить щось нове. Так і у вашому озері - померли рибки, але озеро очиститься і оновленим явиться перед очі. Оригінально й гарно.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")