Відгомонить в полях зоря остання.
Розтане чайкою в імлі її краса.
На щоглах гаю корабель «Світання»
Здійме вітрило сонця в небеса.
Пташиним співом відсіче канати,
Осиплються потемку якорі
В безодню хащ до заходу стенати,
Муреною сховавшись у норі.
І з першим вітром, хлібними ланами,
У бризках перламутрових роси
Він попливе, хитаючи бортами,
Між острівцями лісополоси.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")