Хмари насупились, сиплеться сніг,
Квіти схилили голівки,
Осінь минула, горобчик притих,
Полем літають сніжинки.
Крутить метелиця, сніг розкида,
В купки усе замітає,
Квіти шепочуться, в серці журба,
Коротко щастя триває.
Сльози замерзли, перлинки блистять,
Тихо кругом...серце ниє,
Де ж та весна? Хай пташки вже летять!
Сонечко душу зігріє.
|