Розплакались сніги сльозами чорними,
Не мають не від кого співчуття,
Весняні дні на марші, непоборними,
Вступають впевнено в свої права!
Дзюркоче чистою, весна ,водичкою,
Дощі змивають весь зимовий бруд,
Всміхаються, заквітчані вербичкою,
Квітно-недільні дні до нас ідуть!
Життю віднова! Все скрізь прокидається,
Веселкою вкриваються поля,
Рослинка кожна у свій стрій вбирається,
В красу , що у веселки , цвіт взяла.
Блакитне небо з пролісками грається ,
Синявою кидає з поза хмар,
А квітам радість! Спокій , щастя мариться,
Весна дарує першим свій нектар.
|