Мені сподобався вірш, за винятком: НадвОрі - такий класичний наголос, а Вам потрібно - на дворІ; з ранку - зранку, але я не розумію до чого тут колобочок?
Катя,дякую за виправлення помилок.Але ,якщо ,,зранку,,дійсно разом треба було написати,так і в моїй книжці написано. Я автоматом зробив помилку,то ,,надворі,, в книжці написано разом.Там працювали спеціалісти над помилками. Нічого не пороблю.Дуже вдячний,що приділяєте увагу моїй творчості.
Ця тиша в серці назавжди ... до ранку трішки лиш зажди ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")