На відстані серця, на віддалі слів і мовчань, Де ні молитов, ні прокльонів - одне лише небо. Химерна до болю громами розхристана грань Й незаймані літом полівки некошених стебел. Така моя осінь, дощами зачата в душі, Уривками фраз щось мінорне нашіптує вітер. Проста і без гриму, їй все оте зайве. А втім Прийти у цей світ безборонною треба уміти.
Прекрасно закружляла думками у Ваших рядках, дощами розпорошена, осінь. Чомусь у мене збивається ритм в останньому рядку, перегляньте , може я помиляюсь..
Створіть спочатку віршовану форму у word, скопіюйте і вставляйте на сторінці публікації не прямо в поле тексту а, через віконце зі значком(логіном) word, а далі "вставити".В мене виходить так.Успіхів Вам.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")