Осіння пісня
Осіння пісня
(Із циклу «Осінні мотиви»)
Осінь вродливая ,
Осінь цнотливая -
Що ж то за Божа краса:
Сукня багряная,
Золототканая;
Очі твої – небеса!
Осінь грайливая ,
Осінь мінливая
Ти позначаєш ходу
Жовтими кронами
І передзвонами
Крапель у мокрім саду.
Осінь ласкавая ,
Трішки лукавая ,
Влилася в душу мою.
Снила я мріяла –
Ти ж листям сіяла,
Постіль стелила в гаю.
І я довірливо
Взяла й повірила
В щедрість і правду твою.
Я була щирою –
Стала щасливою
З милим, неначе в раю.
Осінь примхливая
Будь не зрадливая
Тож збережи таїну.
Будеш правдивою -
Зробиш щасливою
Долю людську не одну.
24.10.2015р. Пилип Тихий
Додав: Pylyp (25.10.2015)
| Автор: © pylyp
Ключові (? ): пісня , осінь , природа , кохання , Щастя
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 9
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА