Вечір казковий, всміхнувшись у вус, Кинув на землю парчевий обрус. В нього вплітає сніжинки мороз, Ніби вкладає пелюсточки роз. Вогники грають на кожній із них. З подиву вітер, неначе затих… В світлі ліхтарика лагідний сніг Ніжним серпанком лягає до ніг. Впевненим кроком ступає зима. В кожному кроці її – дивина. Холодом дихає все навкруги, А, ніби цвітом палають луги. Цілі гірлянди вогнів на землі Серце сьогодні зігріли мені… Білі пушинки, із блиском слюди, Вкриють до ранку кохані сліди.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")