* * * В сльозах осінніх канув сірий вечір, В тумані сивому розтанули вітри. Невже гадав ти, що я не помічу, Зі мною поряд що не будеш ти? Небесне срібло падає на землю, Осіннє золото затопкуючи в бруд. І струмінь почуттів прорвав вже греблю: Роками довгими тебе чекала тут. Кленовим листям впали мої мрії, В безмежжі осені втопилися в дощах. Шкода, що так тебе і не зігріли Слова, які перетворились тепер в прах.
|