Про домашнього єнота
Щоб єнота
Вдома тримати,
Треба міцні
Нерви мати.
Удень єнот
Більш-менш спокійний.
А вночі
Дуже активний.
Єнот може
Вас пошкрябати
І сильно покусати,
Якщо ви будете
Його ображати.
Поруч з єнотом
Птахів та гризунів
Не варто тримати.
Бо він їх поїсть,
Як ви підете з хати.
Щоб його чомусь навчити,
Потрібно багато
Зусиль прикласти.
Та часу досить приділити.
За єнотом можна
Не доглядіти.
Коли вдома є
Маленькі діти.
Єнот не стане
Повністю ручним.
Хоч дорослим він буде,
Хоч малим.
Він буде вірним другом
Для вас і розважить
Вас у тяжкий
Та сумний час.
|