Про домашню канарейку
Канарейка - це пташка,
Яка вміє прекрасно співати.
І може комфортно
В домашніх умовах проживати.
Невеликий зріст
Канарейка має.
І на вас вона завжди
Дружньо поглядає.
Канарейка корму
Багато не з'їдає.
Тому пачки корму
На довгий час вистачає.
Любить купатися у воді.
І завжди радісно співає.
Клітку велику
Потрібно купувати.
Щоб пташка в ній
Також могла політати.
В основному співає
Лише самець.
А самка –
Дуже рідко.
Ну, а роблять
Вони це –
Досить вміло
Й чітко.
Інколи треба
Канарейку випускати.
Щоб вона могла
Достатньо політати.
І свої крила розім'яти.
|